Κρυολιπόλυση (Lipofreeze)

Κρυολιπόλυση
Μη επεμβατικό, Ανώδυνο, Χωρίς αναισθησία, Χωρίς παρενέργειες και χρόνο ανάρρωσης. Με εντυπωσιακά αποτελέσματα από την 1η συνεδρία. Εμπειρία Lipofreeze, μόλις ξεκίνησε...

Η νέα τάση στη μη επεμβατική λιποαφαίρεση ονομάζεται κρυολιπόλυση. Η μέθοδος χρησιμοποιεί δύο τεχνικές. Την αναρρόφηση για αποτελεσματική στόχευση του λιπώδους ιστού της υποθεραπεία περιοχής και την ελεγχόμενη ψύξη. Η ψύξη οδηγεί μεγάλο ποσοστό των λιποκυττάρων σε απόπτωση, έναν ελεγχόμενο κυτταρικό θάνατο. Τα λιπαρά οξέα που απελευθερώνονται αποβάλλονται φυσιολογικά μέσω της λεμφικής οδού. Η μέθοδος είναι τόσο δημοφιλής γιατί προσφέρει αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, χωρίς την ανάγκη χειρουργείου.

Αυτή η επαναστατική μέθοδος λιποκαταστροφής εξαφανίζει το τοπικό πάχος, χωρίς καμία παρενέργεια. Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι σε 2 - 4 συνεδρίες έχουμε εντυπωσιακή μείωση του λιπώδους ιστού, της τάξης του 25 - 40%. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα εκτός του λαιμού και του προσώπου. Οι πιο δημοφιλείς περιοχές είναι η κοιλιακή χώρα, το εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών, τα μπράτσα και τα ψωμάκια. Η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες και κρίνονται απαραίτητα η σωστή διατροφή, η επαρκής κατανάλωση νερού και η γυμναστική. Τα αποτελέσματα παραμένουν όσο ακολουθείται ένας σωστός και υγιής τρόπος ζωής.