Ιατρική αισθητική

Ιατρική αισθητική

Η αισθητική δερματολογία έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρό σύμμαχο για την καταπολέμηση των σημαδιών της ηλικίας.

Σήμερα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα θεραπειών, ανάμεσα σε ενέσιμες και μη ενέσιμες θεραπείες.

Ιατρική αισθητική

Καθώς ο χρόνος περνά, αφήνει τα σημάδια του στην επιδερμίδα μας. Σταδιακά, εμφανίζονται ρυτίδες, γραμμές και πτυχώσεις στην περιοχή του μετώπου, των ματιών και του μεσόφρυου, οι οποίες οφείλονται στη μείωση παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου στο μέσο στρώμα του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι η επιδερμίδα να χάνει την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τη νεανική της όψη.

Τα καλά νέα είναι ότι η αισθητική δερματολογία έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρό σύμμαχο για την καταπολέμηση των σημαδιών της ηλικίας. Σήμερα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα θεραπειών, ανάμεσα σε ενέσιμες και μη ενέσιμες θεραπείες.

Μετά από προσεχτική αξιολόγηση της επιδερμίδας και ανάλογα με την ποιότητά της και το είδος των ρυτίδων, συστήνεται η κατάλληλη θεραπεία για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μπότοξ

Η θεραπεία με Μπότοξ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, γεγονός που την καθιστά μία από τις πιο διαδεδομένες θεραπείες για την αντιμετώπιση των σημαδιών του χρόνου. Οι ρυτίδες που ανταποκρίνονται καλύτερα στη θεραπεία είναι οι υπερκινητικές ρυτίδες στο μέτωποστο μεσόφρυο (περιοχή μεταξύ των φρυδιών και της βάσης της μύτης) και στο λεγόμενο “πόδι της χήνας”.

Οι ενέσεις μπότοξ περιέχουν μικρές ποσότητες βοτουλινικής τοξίνης που προκαλούν μερική παροδική αδρανοποίηση στους μύες. Η βοτουλινική τοξίνη συμβάλλει στον περιορισμό της λειτουργίας των μυών που προκαλούν τις ρυτίδες, με αποτέλεσμα οι “ανταγωνιστικές” μυικές ομάδες να εξαφανίζουν τις ρυτίδες. Ως εκ τούτου οι ρυτίδες γίνονται λιγότερο ορατές. 

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και ορατά ακόμα και 2-3 ημέρες μετά την πρώτη εφαρμογή, ενώ σε μερικές περιπτώσεις μετά από 15 ημέρες. Κάθε θεραπεία γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό δερματολόγο και τα αποτελέσματα διαρκούν για περίπου 6-8 μήνες, μετά το πέρας των οποίων μπορεί να επαναληφθεί.


Άλλες εφαρμογές Μπότοξ:

Υπεριδρωσία (εμποδίζει την υπερβολική εφίδρωση)

Ημικρανία (βοηθά τις κεφαλαλγίες και την ημικρανία)

 

Baby Botox

Το baby Μπότοξ (γνωστό και ως actor’s μπότοξ ή micro μπότοξ), «οφείλει» την ανακάλυψή του στους σκηνοθέτες του Hollywood, οι οποίοι αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα με τα «ανέκφραστα» πρόσωπα των ηθοποιών.

Είναι η εφαρμογή των ενέσεων μπότοξ με μικρότερη δόση φαρμάκου αλλά με την ίδια αραίωση. Εφαρμόζεται σε μικρότερο βάθος από το κλασσικό μπότοξ και στις ίδιες περιοχές εφαρμογής (μεσόφρυο, μέτωπο, πόδι της χήνας, περίγραμμα προσώπου).

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, κυρίως όμως στις μικρότερες ηλικίες από 25 χρονών όπου και έχει μεγαλύτερη επιτυχία. Η εφαρμογή του baby μπότοξ εξομαλύνει τις λεπτές ρυτίδες που σχηματίζονται λόγω της κίνησης των μυών και η επιτυχία του οφείλεται στο ότι δεν αφήνει το πρόσωπο ανέκφραστο, αλλά αντιθέτως ανανεωμένο και σφριγηλό, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει το σχηματισμό βαθιών ρυτίδων.

Η τιμή του ξεκινάει από 100 € και η διάρκειά του φτάνει τους 6 μήνες.

Εμφυτεύματα Υαλουρονικού οξέος

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο του κυρίως δέρματος (χορίου). Παράγεται από τους ινοβλάστες και έχει την ιδιότητα να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες υγρασίας. Με την πάροδο του χρόνου, η παραγωγή υαλουρονικού οξέος μειώνεται δραστικά και η επιδερμίδα χάνει τον όγκο και τη σφριγηλότητά της.
Στη θεραπεία γίνονται εκχύσεις ενέσιμου υαλουρονικού οξέος με ειδική σύριγγα για μεγαλύτερη ακρίβεια στην εφαρμογή. Εφαρμόζεται για την αποκατάσταση ρυτίδων και βαθιών πτυχώσεων, κυρίως στις ρινοπαρειακές και ρινοχειλικές αύλακες (ρυτίδες που ξεκινούν από τη μύτη και καταλήγουν στη γωνία του στόματος), στο μεσόφρυογια να αυξήσει τον όγκο στα χείλη και στα ζυγωματικά, αλλά και για να διαμορφώσει το περίγραμμα του προσώπου. Τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά. Η επιδερμίδα του προσώπου ανακτά την ελαστικότητα και το χαμένο της όγκο.

Στις κλινικές μας ακολουθούμε ειδικό πρωτόκολλο συνδυασμού των εμφυτευμάτων με Fractional laser το οποίο αυξάνει περαιτέρω τη διάρκεια του αποτελέσματος από 6 έως 12 μήνες και είναι άμεσα ορατό. Μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος, συστήνεται η επανάληψη της θεραπείας για τη συμπλήρωση των εμφυτευμάτων στα σημεία που έχουν απορροφηθεί από τον οργανισμό. Δεν έχουν παρατηρηθεί σημαντικές επιπλοκές ή παρενέργειες μετά την εφαρμογή του πέρα από κάποιες μικρές κοκκινίλες που υποχωρούν μέσα σε ένα 24ωρο. Η θεραπεία fillers με υαλουρονικό οξύ είναι γρήγορη και γίνεται υπό τοπική αναισθησία.

Η διάρκεια του αποτελέσματος μπορεί να αγγίξει και τα 2 χρόνια!

Η τιμή του ξεκινάει από 150€.

Το THREAD LIFTING (λίφτινγκ με νήματα)είναι η επαναστατική μή χειρουργική μέθοδος ανόρθωσης προσώπου, λαιμού και σώματος μέσω τοποθέτησης λεπτών, 100% βιοδιασπώμενων απορροφήσιμων νημάτων με τη βοήθεια ειδικά σχεδιασμένων βελόνων. Κατόπιν της εισαγωγής τους, μέσα σε 120-180 ημέρες, τα νήματα απορροφώνται από τον οργανισμό. Καθώς όμως διεγείρουν την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης γύρω τους, το αποτέλεσμα της ανόρθωσης διαρκεί από 1 έως 1,5 χρόνο, πολύ περισσότερο από τη διάρκεια ζωής των ίδιων των νημάτων. Άρα η ανόρθωση δεν πραγματοποιείται μηχανικά μέσω του ”τραβήγματος” του δέρματος με τη βοήθεια των νημάτων, αλλά κυρίως μέσω της διέγερσης της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης.

Νήματα Ανόρθωσης (COG)

Το νήμα ανόρθωσης Cog έχει ακίδες (αγκιστράκια) και ”τραβάει” τη χαλαρωμένη περιοχή προς τα πάνω. Οι μικροσκοπικές ακίδες σε κάθε νήμα ανοίγουν σαν ομπρέλα, δημιουργώντας μία στηρικτική δομή που μαλακά ανασηκώνει μηχανικά τις χαλαρωμένες περιοχές του προσώπου και έτσι επιτυγχάνεται ένα αναίμακτο και εντυπωσιακό λίφτινγκ (lifting)!

Νήματα Ανάπλασης (PDO)

Τα νήματα ανάπλασης PDO, επιτυγχάνουν αναδόμηση με την εξής διαδικασία: δημιουργείται ένα πυκνό πλέγμα νημάτων γύρω από το οποίο θα παραχθεί νέο κολλαγόνο και ελαστίνη, ενώ το πλέγμα από νήματα κάτω από το δέρμα ”στηρίζει” το πρόσωπο. Εξαιρετικά αποτελέσματα, απλή διαδικασία και εάν συνδυαστεί με ενέσιμη μεσοθεραπεία τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

Αμέσως μετά την εφαρμογή μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Τα νήματα μπορούν να συνδυαστούν άριστα με άλλες θεραπείες όπως εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως και ενέσιμη μεσοθεραπεία. Κατά τη διαδικασία τοποθέτησής τους δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες και ενδεχόμενες μικροεκχυμώσεις που μπορεί να προκύψουν υποχωρούν εντός 7 ημερών. Το thread lifting εφαρμόζεται στο κέντρο μας γρήγορα, ανώδυνα, με ασφάλεια και προσφέρει άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος.

Περιοχές εφαρμογής: πρόσωπο, λαιμός, βραχίονες, κοιλιά, γλουτοί.

Διάρκεια αποτελέσματος: 1 – 1,5 χρόνος

Κλείστε το ραντεβού σας ή καλέστε μας

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνία