Υαλουρονικό Οξύ

Υαλουρονικό Οξύ - Fillers

Εφαρμόζεται για την αποκατάσταση ρυτίδων και βαθιών πτυχώσεων, κυρίως στις ρινοπαρειακές και ρινοχειλικές αύλακες (ρυτίδες που ξεκινούν από τη μύτη και καταλήγουν στη γωνία του στόματος). Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για περισσότερο όγκο στα χείλη.

Υαλουρονικό Οξύ - Fillers

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο του κυρίως δέρματος (χορίου). Παράγεται από τους ινοβλάστες και έχει την ιδιότητα να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες υγρασίας. Με την πάροδο του χρόνου, η παραγωγή υαλουρονικού οξέος μειώνεται δραστικά και η επιδερμίδα χάνει τον όγκο και τη σφριγηλότητά της.

Στη θεραπεία γίνονται εκχύσεις ενέσιμου υαλουρονικού οξέος με ειδική σύριγγα για μεγαλύτερη ακρίβεια στην εφαρμογή. Εφαρμόζεται για την αποκατάσταση ρυτίδων και βαθιών πτυχώσεων, κυρίως στις ρινοπαρειακές και ρινοχειλικές αύλακες (ρυτίδες που ξεκινούν από τη μύτη και καταλήγουν στη γωνία του στόματος), στο μεσόφρυο, για να αυξήσει τον όγκο στα χείλη και στα ζυγωματικά, αλλά και για να διαμορφώσει το περίγραμμα του προσώπου. Τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά. Η επιδερμίδα του προσώπου ανακτά την ελαστικότητα και το χαμένο της όγκο.

Στις κλινικές μας ακολουθούμε ειδικό πρωτόκολλο συνδυασμού των εμφυτευμάτων με Fractional laser το οποίο αυξάνει περαιτέρω τη διάρκεια του αποτελέσματος από 6 έως 12 μήνες και είναι άμεσα ορατό. Μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος, συστήνεται η επανάληψη της θεραπείας για τη συμπλήρωση των εμφυτευμάτων στα σημεία που έχουν απορροφηθεί από τον οργανισμό.

Δεν έχουν παρατηρηθεί σημαντικές επιπλοκές ή παρενέργειες μετά την εφαρμογή του πέρα από κάποιες μικρές κοκκινίλες που υποχωρούν μέσα σε ένα 24ωρο. Η θεραπεία fillers με υαλουρονικό οξύ είναι γρήγορη και γίνεται υπό τοπική αναισθησία.

Η διάρκεια του αποτελέσματος μπορεί να αγγίξει και τα 2 χρόνια!

Η τιμή του ξεκινάει από 150 € και διαρκεί από 1,5 έως 2 έτη.

Κλείστε το ραντεβού σας ή καλέστε μας

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνία