Σπίλοι - Χαρτογράφηση Σπίλων

Σπίλοι - Χαρτογράφηση Σπιλών

Έγκαιρη και αξιόπιστη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος! Ψηφιακή χαρτογράφηση, δερματοσκόπηση και εξέταση σπίλων.

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε το σύστημα δερματοσκόπησης και χαρτογράφησης Fotofinder, το πιο αξιόπιστο σύστημα παγκοσμίως για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος.

Χαρτογράφηση Σπιλών

Η χαρτογράφηση (που ονομάζεται επίσης δερματοσκόπηση) είναι ένα βασικό εργαλείο για τους δερματολόγους, τους πλαστικούς χειρουργούς, τους γενικούς ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας που επιχειρούν την έγκαιρη διάγνωση του μελανώματος. Χρησιμοποιώντας χαρτογράφηση για την αξιολόγηση των χρωματισμένων αλλοιώσεων, μπορούν να εντοπιστούν τα ανώμαλα δομικά χαρακτηριστικά του μελανώματος, οι οριακές αλλοιώσεις μπορούν να παρατηρηθούν προσεκτικά και οι καλοήθεις αλλοιώσεις να διαγνωσθούν με βεβαιότητα χωρίς την ανάγκη βιοψίας.

Ψηφιακό δερματοσκόπιο FOTOFINDER

Η δερματοσκόπηση είναι επίσης ολοένα και περισσότερο χρήσιμη στη διάγνωση μη δερματικών αλλοιώσεων και φλεγμονωδών δερματώσεων. Η δερματοσκόπηση που εκτελείται από ειδικούς οδηγεί σε αυξημένη ακρίβεια της διάγνωσης, με αυξημένη ευαισθησία για την ανίχνευση πρώιμου μελανώματος. Αλλά η χαρτογράφηση δεν είναι από μόνη της σωστή! Η δερματοσκόπηση δεν πρέπει ποτέ να υπερισχύει μιας ισχυρής κλινικής υποψίας μελανώματος.

Όπου είναι δυνατόν, χρησιμοποιείται η ψηφιακή δερματοσκόπηση (φωτογραφικές εικόνες) για να καταγραφούν οι ύποπτες ή άτυπες βλάβες του δέρματός σας. Η δερματοσκόπηση χρησιμοποιείται κυρίως για την αξιολόγηση των χρωματισμένων βλαβών για να διακρίνουμε κακοήθεις δερματικές βλάβες, όπως το μελάνωμα και το χρωστικό βασικό καρκίνωμα, από καλοήθη μελανοκυτταρικά νεύρα και σμηγματορροϊκές κερατώσεις. Οι απαιτήσεις της δερματοσκόπησης περιλαμβάνουν φακό υψηλής ποιότητας για μεγέθυνση 10 έως 14 φορές και σύστημα φωτισμού (δερματοσκόπιο). Αυτό επιτρέπει την απεικόνιση των υποεπιφανειακών δομών και μοτίβων του δέρματος.

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε το Γερμανικό ψηφιακό δερματοσκόπιο FOTOFINDER, το πιο αξιόπιστο σύστημα παγκοσμίως για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος. Το υλικό υψηλής ποιότητας και ο αποκλειστικός σχεδιασμός δίνουν στον ασθενή την υψηλή αξία της εξέτασης, ενισχύουν την επαγγελματική αξία του συστήματος και αποδεικνύουν σε όλα τα επίπεδα την ποιότητα της τεχνολογίας και της αισθητικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για όλα τα οφέλη που σας παρέχει αυτή η νέα τεχνολογία.

Η καλύτερη προστασία για τον καρκίνο του δέρματος!

Ο καρκίνος του δέρματος θεραπεύεται αν διαγνωσθεί εγκαίρως. Οι υψηλότεροι παράγοντες κινδύνου είναι η έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία ή ιστορικό καρκίνου του δέρματος στην οικογένεια.

Σας βοηθάμε να καταγράψετε σπίλους, ακόμη και σε περιοχές που δεν μπορείτε να δείτε, με μεγάλη ακρίβεια, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Το μελάνωμα μπορεί να εμφανιστεί από αφανείς ή νεοεμφανιζόμενους σπίλους. Η χαρτογράφηση είναι η πιο έγκυρη μέθοδος για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος. Επομένως, για να απαλλαγείτε από το άγχος τυχόν εμφάνισης μελανώματος, θα πρέπει να πραγματοποιείτε έλεγχο των σπίλων σας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μελανώματος με το Fotofinder παρέχει:

  • Μακροχρόνια αποθήκευση και λεπτομερή καταγραφή κάθε σπίλου ξεχωριστά.
  • Ακόμη και ελάχιστες μεταβολές στη μορφολογία του σπίλου μπορούν να εντοπιστούν έγκαιρα.
  • Λογισμικό ανάλυσης για κακοήθεια.
  • Αφαιρέσεις υγιών σπίλων μπορούν να αποφευχθούν.
  • Σε νεοεμφανιζόμενους σπίλους.
  • Σε αλλαγές στο χρώμα των σπίλων.
  • Αυξομείωση στο μέγεθος των σπίλων.
  • Σε αλλαγές στην περιοχή γύρω από τους σπίλους, π.χ. ερυθρότητα, αποχρωματισμός, οίδημα.
  • Σε ασυνήθιστες αντιδράσεις, π.χ. κνησμός, φλόγωση, αίσθηση ξένου σώματος.
  • Σε σπίλους που αιμορραγούν.

Κλείστε το ραντεβού σας ή καλέστε μας

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνία