Μπότοξ

Βοτουλινική Τοξίνη

Η Βοτουλινική Τοξίνη βοηθάει στη μείωση ή και εξάλειψη των ρυτίδων του προσώπου και την ανασήκωση των χαλαρωμένων φρυδιών. Οι ενέσεις περιέχουν μικρές ποσότητες βοτουλινικής τοξίνης που προκαλούν μερική παροδική παράλυση στους μυς.

Βοτουλινική Τοξίνη

Η θεραπεία με Βοτουλινική Τοξίνη είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική γεγονός που την καθιστά μία από τις πιο διαδεδομένες θεραπείες για την αντιμετώπιση των σημαδιών του χρόνου. Οι ρυτίδες που ανταποκρίνονται καλύτερα στη θεραπεία είναι οι υπερκινητικές ρυτίδες στο μέτωπο, στο μεσόφρυο (περιοχή μεταξύ των φρυδιών κα της βάσης της μύτης) και στο λεγόμενο "πόδι της χήνας".

Οι ενέσεις περιέχουν μικρές ποσότητες βοτουλινικής τοξίνης που προκαλούν μερική παροδική αδρανοποίηση στους μύες. Η Βοτουλινική τοξίνη συμβάλλει στον περιορισμό της λειτουργίας των μυών που προκαλούν τις ρυτίδες, με αποτέλεσμα οι "ανταγωνιστικές" μυικές ομάδες να εξαφανίζουν τις ρυτίδες. Ως εκ τούτου οι ρυτίδες γίνονται λιγότερο ορατές.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και ορατά ακόμα και 2-3 μέρες μετά την πρώτη εφαρμογή, ενώ σε μερικές περιπτώσεις μετά από 15 ημέρες. Κάθε θεραπεία γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό και τα αποτελέσματα διαρκούν για περίπου 6 μήνες, μετά το πέρας των οποίων μπορεί να επαναληφθεί.

Άλλες εφαρμογές Βοτουλινικής Τοξίνης:

Υπεριδρωσία (εμποδίζει την υπερβολική εφίδρωση)

Ημικρανία (βοηθά τις κεφαλαλγίες και την ημικρανία)

Baby Βοτουλινική Τοξίνη

Η baby Βοτουλινική Τοξίνη, «οφείλει» την ανακάλυψή του στους σκηνοθέτες του Hollywood, οι οποίοι αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα με τα «ανέκφραστα» πρόσωπα των ηθοποιών.

Είναι η εφαρμογή των ενέσεων με Βοτουλινική Τοξίνη με μικρότερη δόση φαρμάκου αλλά με την ίδια αραίωση. Εφαρμόζεται σε μικρότερο βάθος από την κλασσική Βοτουλινική Τοξίνη και στις ίδιες περιοχές εφαρμογής (μεσόφρυο, μέτωπο, πόδι της χήνας, περίγραμμα προσώπου).

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, κυρίως όμως στις μικρότερες ηλικίες από 25 χρονών όπου και έχει μεγαλύτερη επιτυχία. Η εφαρμογή της baby Βοτουλινικής Τοξίνης εξομαλύνει τις λεπτές ρυτίδες που σχηματίζονται λόγω της κίνησης των μυών και η επιτυχία του οφείλεται στο ότι δεν αφήνει το πρόσωπο ανέκφραστο, αλλά αντιθέτως ανανεωμένο και σφριγηλό, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει το σχηματισμό βαθιών ρυτίδων.

Η τιμή της θεραπείας ξεκινάει από 100 € και η διάρκειά της φτάνει τους 6 μήνες.

Κλείστε το ραντεβού σας ή καλέστε μας

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνία