Θεραπεία LPG (κυτταρίτιδα)

Θεραπεία LPG

Η αυθεντική θεραπεία ενδερμολογίας LPG διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Θεραπεία LPG

Η κυτταρίτιδα είναι σχεδόν αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση. Πρόκειται για μία πάθηση του υποδερμικού λιπώδους ιστού από την οποία «ταλαιπωρείται» το 80% περίπου των ενήλικων γυναικών στις μεσογειακές χώρες.

Συνδέεται με την κακή κυκλοφορία του αίματος, με ορμονικές διαταραχές ακόμη και με την κληρονομικότητα ενώ επιβαρύνεται από κακές διατροφικές συνήθειες, το άγχος και την έλλειψη άσκησης. Εμφανίζεται με την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» στους μηρούς, στους γλουτούς, στα μπράτσα και σε άλλα σημεία του σώματος.

Πολλές φορές, η κυτταρίτιδα συνοδεύεται και από χαλάρωση. Με την πάροδο του χρόνου, μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να χάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της. Σήμερα, η επιστήμη έχει περισσότερες από μία απαντήσεις για το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.

H μέθοδος Endermologie του γαλλικού οίκου LPG αποτελεί την πλέον διαδεδομένη, μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, της επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού πάχους. Είναι πιστοποιημένη από το FDA (Food & Drug Administration), τον αμερικανικό κρατικό οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων.

Βασίζεται σε ένα ιατρικό μηχάνημα εξελιγμένης τεχνολογίας, το οποίο περιλαμβάνει ειδικές κεφαλές δύο κυλίνδρων που προκαλούν ταυτόχρονη συμπίεση και αναρρόφηση στην περιοχή εφαρμογής. Η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη δράση του διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ο αριθμός θεραπειών κυμαίνεται από 8-12 για το τοπικό πάχος και 14-18 συνεδρίες για την κυτταρίτιδα, αλλά εξαρτάται βέβαια και από την κλινική εικόνα του ασθενούς. Συνδυάζεται άριστα με θεραπεία κρυολιπόλυσης και ενέσιμη μεσοθεραπεία.

Κλείστε το ραντεβού σας ή καλέστε μας

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνία