Laser αποτρίχωση

Laser Αποτρίχωση

Οι παραδοσιακές μέθοδοι αποτρίχωσης (ξυράφι, κερί, ταινίες, κλπ.), προσφέρουν προσωρινή μόνο λύση στο θέμα της τριχοφυίας. Για το λόγο αυτό, όλο και περισσότερες γυναίκες και άνδρες επιλέγουν σαν μέθοδο αποτρίχωσης τα laser.

Η κλινική μας έχει εξοπλιστεί με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα που μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας υπόσχεται οριστικά και μόνιμα αποτελέσματα.

Laser Αποτρίχωσης;
To laser αποτρίχωσης πρόκειται για μια εντελώς ακίνδυνη δέσμη φωτός, που μετατρέπεται σε ενέργεια και απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη του θύλακα της τρίχας, με αποτέλεσμα να καταστρέφει τα αναγγεννητικά κύτταρα που παράγουν τριχοφυία.

Είναι επικίνδυνο;
Όχι, δεν είναι επικίνδυνο. Τα ιατρικά laser αποτρίχωσης δεν είναι όπως η ακτινοθεραπεία. Δε διεισδύουν στο σώμα ούτε επηρεάζουν άλλα όργανα. Έχουν συγκεκριμένο στόχο, τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας, καταστρέφοντας μόνο αυτήν και αφήνοντας ανέπαφη τη γύρω περιοχή.

Σε ποια σημεία εφαρμόζεται;
Το laser μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα. Το αποτέλεσμα και ο αριθµός των συνεδριών εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Η σκουρόχρωμη τριχοφυϊα αποκρίνεται καλύτερα από την ανοιχτόχρωμη.

Αξίζει τον κόπο;
Το ξυράφι και οι αποτριχωτικές συσκευές δεν είναι οι ενδεδειγμένοι μέθοδοι αποτρίχωσης, καθώς δημιουργούνται προβλήματα όπως θυλακίτιδες και σημάδια. Στο τέλος της θεραπείας με laser το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό.

H Alma Lasers για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο παρουσιάζει την καινούρια μέθοδο θεραπείας Super Hair Removal (SHR).  Με ταχύτητα επανάληψης έως και 10 Hz και με πυκνότητα ενέργειας έως και 20J/cm2, το SOPRANO ICE, με τη νέα τεχνική SHR, παρέχει γρήγορη, ανώδυνη, άνετη και αποτελεσματική αποτρίχωση.

Το SOPRANO ICE προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό υψηλής ταχύτητας θεραπείας (up to 3 Hz – 3 παλμούς / δευτερόλεπτο), μεγάλου spot size και υψηλής πυκνότητας ενέργειας (up to 120 J/cm2).

Το SOPRANO ICE είναι η πρώτη Πλατφόρμα Αποτρίχωσης με Solid-State ALEX. Η τεχνολογία Solid-State ALEX  βασίζεται στο μήκος κύματος του Αλεξανδρίτη, επιτρέποντας ακόμη καλύτερη απορρόφηση της ενέργειας από το χρωμοφόρο της μελανίνης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δρα το ίδιο αποτελεσματικά σε όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας ακόμα και στις πολύ μελαμψές ή μαυρισμένες επιδερμίδες. Σε αντίθεση με άλλα laser αποτρίχωσης το SOPRANO ICE είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και σε περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια.

Η ορθογώνια κεφαλή του είναι σχεδιασμένη για να γλυστράει στην επιφάνεια του δέρματος και να κατανέμει ομοιογενώς την ανώδυνη ενέργεια του παλμού, προσφέροντας έτσι τα καλύτερα κλινικά αποτελέσματα, γρηγορότερα απο τα κυκλικά spot size. Είναι προσαρμόσιμο για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια ακόμα και τις καλοκαιρινές περιόδους, όταν τα επίπεδα μελανίνης απο το μαύρισμα δεν επιτρέπουν άλλου είδους laser να εφαρμοσθούν.

Επιπλέον, ο πατενταρισμένος μηχανισμός  Ice™ Cold Sapphire εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή άνεση της θεραπείας χωρίς τη χρήση αναλγητικών, διατηρώντας το δέρμα δροσερό καθ’όλη τη διάρκειά της, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για αποθεραπεία, κάνοντας τη θεραπεία ακόμη πιο ανώδυνη.

Ακόμη, το Soprano ICE διαθέτει δύο μεθόδους αποτρίχωσης, την εν κινήσει (In-Motion™) SHR τεχνολογία και τη συμβατική μέθοδο αποτρίχωσης διοδικού laser με παλμό-παλμό, για να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το σύστημα αποτρίχωσης GentleLASE του Oίκου Candela Laser Corporation είναι ένα σύγχρονης τεχνολογίας σύστημα κατάλληλο για αποτρίχωση και αποτελεί την πρώτη επιλογή σε laser Αλεξανδρίτη με μόνιμα αποτελέσματα αποτρίχωσης σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Πρόκειται για σύστημα LASER τύπου Alexandrite, long pulse (3msec), με το μεγαλύτερο SPOT SIZE (6/8/10mm, 12/15/18mm) και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σε ευκολία χρήσης και αποτελεσματικότητα, ενσωματωμένο σύστημα δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας (Dynamic Cooling Device) δια ψεκασμού κρυογενίου (cryogen) ή μέσω συσκευής παραγωγής κρύου αέρα.

Ο μηχανισμός αυτός προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη, ασφαλή & αποτελεσματική.

Η αποτρίχωση με laser, αφορά τόσο γυναίκες όσο και άνδρες και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος και στο πρόσωπο, αφαιρώντας την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με ασφάλεια.

Με τη μέθοδο της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, η ενέργεια από το laser Alexandrite στοχεύει στα μελανοφόρα κύτταρα των τριχών και με μήκος κύματος στα 755 nm απορροφάται επιλεκτικά στο μέγιστο από τη μελανίνη, τη χρωστική ουσία που προσδίδει το χρώμα στην τρίχα. Η επακόλουθη αύξηση της θερμοκρασίας στους θύλακες των τριχών έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την επανέκφυσή τους, χωρίς να καταστρέφεται η επιδερμίδα και ο περιβάλλον ιστός.

Η χρήση του laser αποτελεί επίσης, τη μοναδική ιατρικά αποδεδειγμένη λύση για άτομα που υποφέρουν από θυλακίτιδες. Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξαρτάται από το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας, τον τύπο του δέρματος και την περιοχή εφαρμογής της θεραπείας.

Το αποτέλεσμα είναι μία καθαρή επιδερμίδα χωρίς τρίχες, και χωρίς το φόβο δημιουργίας θυλακίτιδας (φλεγμονή που εμφανίζεται ως σπυράκια, κύστες, από τις τρίχες που εγκλωβίζονται στο δέρμα συνήθως με τις παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης όπως  ξύρισμα, κερί, χαλάουα, κ.α).

Η προηγμένη τεχνολογία και οι βελτιωμένες δυνατότητες του GentleLase Candela, το καθιστούν ως την καλύτερη επιλογή laser για ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος. Η ταχύτητά του και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του, προσφέρουν ανώτερα αποτελέσματα και κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών παγκοσμίως.

ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ

H βελόνα μίας χρήσης θεωρείται από τις πιο ανώδυνες μεθόδους για αποτρίχωση διαρκείας. Εφαρμόζεται σε μικρές περιοχές όπως είναι το πηγούνι, ο λαιμός, οι παρειές, οι θηλές, κ.α. Ενδείκνυται για διάσπαρτες και μεμονωμένες τρίχες, ενώ ακόμη και στις μέρες μας θεωρείται η μοναδική αξιόπιστη λύση για αποτρίχωση στις λευκές και ξανθές τρίχες καθώς κανένα laser δεν τις ”διαβάζει”.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ

Το κερί αποδεδειγμένα προκαλεί ορατή μείωση στην ανάπτυξη των τριχών και τις αποδυναμώνει χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Στο ιατρείο μας εφαρμόζουμε αποτρίχωση με κερί στις μικρές συνήθως ηλικίες που δεν ενδείκνυνται για laser και στις ιδιαίτερα μαυρισμένες επιδερμίδες συνήθως το καλοκαίρι.

Κλείστε το ραντεβού σας ή καλέστε μας

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνία