Laser αποτρίχωση γυναίκες

Laser αποτρίχωση - Γυναίκες

Οι παραδοσιακές μέθοδοι αποτρίχωσης (ξυράφι, κερί, ταινίες, κλπ.), προσφέρουν προσωρινή μόνο λύση στο θέμα της τριχοφυίας. Για το λόγο αυτό, όλο και περισσότερες γυναίκες και άνδρες επιλέγουν σαν μέθοδο αποτρίχωσης τα laser.

Το ιατρείο μας έχει εξοπλιστεί με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα που μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας υπόσχεται οριστικά και μόνιμα αποτελέσματα.

Πρόσωπο

Η τριχοφυία στο πρόσωπο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αισθητικά προβλήματα των γυναικών για πολλά χρόνια. Οι ορμονικές διαταραχές αλλά και διάφοροι γονιδιακοί παράγοντες οφείλονται για την επιδείνωση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας, ενώ η χρήση ξυραφιού ή κεριού δεν ενδείκνυται για τόσο ευαίσθητες περιοχές.

Η αποτρίχωση προσώπου με Laser παρέχει οριστικά αποτελέσματα, γρήγορα και ανώδυνα, και το προσωπικό μας φροντίζει για την κατάλληλη χρήση των μηχανημάτων σύμφωνα με τον τύπο του δέρματός σας. Περιοχές όπως το άνω χείλος, το πηγούνι, οι παρειές (φαβορίτες) και τα φρύδια, αποτριχώνονται πλέον εύκολα και με ασφάλεια.

Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται μετά την εξέτασή σας από το προσωπικό μας, ενώ η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 10 - 30 λεπτά ανάλογα με την περιοχή του προσώπου και επαναλαμβάνεται συνήθως ανά 30 - 35 ημέρες.

Μασχάλες

Η αποτρίχωση στις μασχάλες γίνεται τόσο για αισθητικούς όσο και για λόγους υγιεινής, καθώς η τριχοφυία στο συγκεκριμένο σημείο αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές, ιδίως κατά την διάρκεια της εφίδρωσης.Θεωρείται ως η περιοχή με το πιο άμεσο και γρήγορο αποτέλεσμα. Επίσης, λόγω της αυξημένης ευαισθησίας της περιοχής, το κερί και η χαλάουα είναι αρκετά επώδυνες, ενώ παράλληλα αυξάνονται οι πιθανότητες για την παρουσίαση θυλακίτιδας στην περιοχή.

Η αποτρίχωση με laser αποτελεί την καλύτερη λύση για την συγκεκριμένη περιοχή, με γρήγορες συνεδρίες που συνήθως δεν ξεπερνούν τα 20 λεπτά και σας προσφέρουν μόνιμα αποτελέσματα χωρίς καμία παρενέργεια στην ευαίσθητη περιοχή των αδένων. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την ποιότητα της τριχοφυίας, ενώ το διάστημα μεταξύ των επισκέψεών σας συνιστάται ανά 40-45 μέρες.

Χέρια

Η ανεπιθύμητη τριχοφυία στα χέρια των γυναικών (μπράτσα και πήχεις) είναι από τα μεγαλύτερα αισθητικά προβλήματα καθώς είναι και τα πιο εμφανή. Το ξύρισμα στην περιοχή επιδεινώνει την κατάσταση, ενώ το κερί είναι αρκετά επώδυνο, οπότε στις μέρες μας όλο και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στην αποτελεσματικότερη λύση των laser.

Η αποτρίχωση των χεριών γίνεται ανά 45-50 μέρες (6 με 8 εβδομάδες), κατά την περίοδο αναγέννησης των τριχών, ενώ ο αριθμός των συνεδριών ορίζεται από την εξέταση της τριχοφυίας της περιοχής. Η διάρκεια της συνεδρίας κυμαίνεται από 30 - 60 λεπτά.

Μπικίνι

Η ευαίσθητη περιοχή του μπικίνι είναι από τις πολυπλοκότερες περιοχές αποτρίχωσης στο σπίτι. Το ξυράφι, οι ξυριστικές μηχανές και το κερί συχνά προκαλούν δυσάρεστους ερεθισμούς στην περιοχή, κοψίματα και θυλακίτιδα. Η αποτρίχωση με Laser προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες, γρήγορα και ανώδυνα.

Οι συνεδρίες σας καθορίζονται μετά την εξέταση της τριχοφυίας στην περιοχή, καθώς και του χρώματος του δέρματος (φωτότυπος), ενώ η διάρκεια κάθε συνεδρίας κυμαίνεται από 10 έως 30 λεπτά. Για την μέγιστη αποτελεσματικότητα της θεραπείας οι συνεδρίες γίνονται ανά 40-45 μέρες (6-7 εβδομάδες), ενώ η περιοχή πρέπει να ξυρίζεται μία ημέρα πριν το ραντεβού ώστε η τρίχα να βρίσκεται στο κατάλληλο μέγεθος.

Παράλληλα, μπορείτε να επιλέξετε το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε όπως:

Full Bikini,όπου αφαιρούνται όλες οι τρίχες από το εφηβαίο.

Brazilian, όπου αφαιρούνται όλες οι τρίχες από το εφηβαίο εκτός από μία κεντρική γραμμή στο άνω μέρος του.

Γραμμή bikini, όπου αφαιρούνται οι τρίχες από τις πλαϊνές περιοχές.

Πόδια

Η αποτρίχωση των ποδιών είναι μία απο τις κύριες αισθητικές αλλαγές των γυναικών στις μέρες μας. Μέχρι και πριν λίγα χρόνια η χρήση ξυραφιού και κεριού ήταν οι πιο διαδεδομένες λύσεις κατά της τριχοφυίας. Το laser κατάφερε να αντιμετωπίσει τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα αυτών των μεθόδων καθώς το αποτέλεσμα είναι οριστικό, χωρίς παρενέργειες και σε βάθος χρόνου πολύ πιο οικονομικό!

Οι τρίχες στα πόδια αποδυναμώνονται και στο τέλος εξαλείπτονται, αφήνοντας τις γάμπες και τους μηρούς απαλότερα απο ποτέ και με μόνιμα αποτελέσματα. Συνήθως χρειάζονται 6 με 8 συνεδρίες (ανάλογα με το χρώμα της τρίχας και του δέρματος), οι οποίες δρομολογούνται περίπου ανά 45 μέρες (7 εβδομάδες) και η διάρκεια της συνεδρίας είναι από 30 - 90 λεπτά.

Άλλες περιοχές

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που οι γυναίκες, συνήθως λόγω ορμονικών διαταραχών, μπορούν να παρουσιάσουν εμφανή τριχοφυία σε σημεία που δεν συνηθίζεται, όπως το στήθος, η μέση, η κοιλιά, οι γλουτοί, ο λαιμός, κ.α.. Η αποτρίχωση με laser, χάρη στον ασφαλή τρόπο λειτουργίας της, είναι ιδανική για οπουδήποτε παρουσιάζεται έντονη και ανεπιθύμητη τριχοφυία και χρειαζόμαστε μία μόνιμη και ανώδυνη λύση χωρίς παρενέργειες.

Η κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά μετά από επίσκεψή σας στο χώρο μας, κατά την οποία καθορίζουμε την κατάλληλη θεραπεία για εσάς και σας ενημερώνουμε σχετικά με αυτήν.

Το ραντεβού ενημέρωσης για την αποτρίχωση με laser είναι δωρεάν.

H Alma Lasers για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο παρουσιάζει την καινούρια μέθοδο θεραπείας Super Hair Removal (SHR).  Με ταχύτητα επανάληψης έως και 10 Hz και με πυκνότητα ενέργειας έως και 20J/cm2, το SOPRANO ICE, με τη νέα τεχνική SHR, παρέχει γρήγορη, ανώδυνη, άνετη και αποτελεσματική αποτρίχωση.

Το SOPRANO ICE προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό υψηλής ταχύτητας θεραπείας (up to 3 Hz – 3 παλμούς / δευτερόλεπτο), μεγάλου spot size και υψηλής πυκνότητας ενέργειας (up to 120 J/cm2).

Το SOPRANO ICE είναι η πρώτη Πλατφόρμα Αποτρίχωσης με Solid-State ALEX. Η τεχνολογία Solid-State ALEX  βασίζεται στο μήκος κύματος του Αλεξανδρίτη, επιτρέποντας ακόμη καλύτερη απορρόφηση της ενέργειας από το χρωμοφόρο της μελανίνης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δρα το ίδιο αποτελεσματικά σε όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας ακόμα και στις πολύ μελαμψές ή μαυρισμένες επιδερμίδες. Σε αντίθεση με άλλα laser αποτρίχωσης το SOPRANO ICE είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και σε περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια.

Η ορθογώνια κεφαλή του είναι σχεδιασμένη για να γλυστράει στην επιφάνεια του δέρματος και να κατανέμει ομοιογενώς την ανώδυνη ενέργεια του παλμού, προσφέροντας έτσι τα καλύτερα κλινικά αποτελέσματα, γρηγορότερα απο τα κυκλικά spot size. Είναι προσαρμόσιμο για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια ακόμα και τις καλοκαιρινές περιόδους, όταν τα επίπεδα μελανίνης απο το μαύρισμα δεν επιτρέπουν άλλου είδους laser να εφαρμοσθούν.

Επιπλέον, ο πατενταρισμένος μηχανισμός  Ice™ Cold Sapphire εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή άνεση της θεραπείας χωρίς τη χρήση αναλγητικών, διατηρώντας το δέρμα δροσερό καθ’όλη τη διάρκειά της, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για αποθεραπεία, κάνοντας τη θεραπεία ακόμη πιο ανώδυνη.

Ακόμη, το Soprano ICE διαθέτει δύο μεθόδους αποτρίχωσης, την εν κινήσει (In-Motion™) SHR τεχνολογία και τη συμβατική μέθοδο αποτρίχωσης διοδικού laser με παλμό-παλμό, για να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το σύστημα αποτρίχωσης GentleLASE του Oίκου Candela Laser Corporation είναι ένα σύγχρονης τεχνολογίας σύστημα κατάλληλο για αποτρίχωση και αποτελεί την πρώτη επιλογή σε laser Αλεξανδρίτη με μόνιμα αποτελέσματα αποτρίχωσης σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Πρόκειται για σύστημα LASER τύπου Alexandrite, long pulse (3msec), με το μεγαλύτερο SPOT SIZE (6/8/10mm, 12/15/18mm) και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σε ευκολία χρήσης και αποτελεσματικότητα, ενσωματωμένο σύστημα δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας (Dynamic Cooling Device) δια ψεκασμού κρυογενίου (cryogen) ή μέσω συσκευής παραγωγής κρύου αέρα.

Ο μηχανισμός αυτός προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη, ασφαλή & αποτελεσματική.

Η αποτρίχωση με laser, αφορά τόσο γυναίκες όσο και άνδρες και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος και στο πρόσωπο, αφαιρώντας την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με ασφάλεια.

Με τη μέθοδο της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, η ενέργεια από το laser Alexandrite στοχεύει στα μελανοφόρα κύτταρα των τριχών και με μήκος κύματος στα 755 nm απορροφάται επιλεκτικά στο μέγιστο από τη μελανίνη, τη χρωστική ουσία που προσδίδει το χρώμα στην τρίχα. Η επακόλουθη αύξηση της θερμοκρασίας στους θύλακες των τριχών έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την επανέκφυσή τους, χωρίς να καταστρέφεται η επιδερμίδα και ο περιβάλλον ιστός.

Η χρήση του laser αποτελεί επίσης, τη μοναδική ιατρικά αποδεδειγμένη λύση για άτομα που υποφέρουν από θυλακίτιδες. Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξαρτάται από το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας, τον τύπο του δέρματος και την περιοχή εφαρμογής της θεραπείας.

Το αποτέλεσμα είναι μία καθαρή επιδερμίδα χωρίς τρίχες, και χωρίς το φόβο δημιουργίας θυλακίτιδας (φλεγμονή που εμφανίζεται ως σπυράκια, κύστες, από τις τρίχες που εγκλωβίζονται στο δέρμα συνήθως με τις παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης όπως  ξύρισμα, κερί, χαλάουα, κ.α).

Η προηγμένη τεχνολογία και οι βελτιωμένες δυνατότητες του GentleLase Candela, το καθιστούν ως την καλύτερη επιλογή laser για ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος. Η ταχύτητά του και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του, προσφέρουν ανώτερα αποτελέσματα και κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών παγκοσμίως.

ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ

H βελόνα μίας χρήσης θεωρείται από τις πιο ανώδυνες μεθόδους για αποτρίχωση διαρκείας. Εφαρμόζεται σε μικρές περιοχές όπως είναι το πηγούνι, ο λαιμός, οι παρειές, οι θηλές, κ.α. Ενδείκνυται για διάσπαρτες και μεμονωμένες τρίχες, ενώ ακόμη και στις μέρες μας θεωρείται η μοναδική αξιόπιστη λύση για αποτρίχωση στις λευκές και ξανθές τρίχες καθώς κανένα laser δεν τις ”διαβάζει”.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ

Το κερί αποδεδειγμένα προκαλεί ορατή μείωση στην ανάπτυξη των τριχών και τις αποδυναμώνει χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Στο ιατρείο μας εφαρμόζουμε αποτρίχωση με κερί στις μικρές συνήθως ηλικίες που δεν ενδείκνυνται για laser και στις ιδιαίτερα μαυρισμένες επιδερμίδες συνήθως το καλοκαίρι.

Κλείστε το ραντεβού σας ή καλέστε μας

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνία